Inschrijvingsformulier

Welkom op de reserveringspagina voor bedrijfskavels op Bedrijvenpark Deltaweg. Op deze pagina kun je jouw reserveringsverzoek indienen bij interesse voor bedrijfskavels. Voor de regels welke gelden voor het toekennen van kavels kun je meer lezen op deze pagina.

Je kunt op dit moment inschrijven voor het reserveren van kavels op het bedrijvenpark Deltaweg. Tot 26 september 2022 namen wij inschrijvingen aan voor de eerste reserveringsfase. Deze inschrijvingen verwerken wij op dit moment. We verwachten uiterlijk begin 2023 deze inschrijvingen verwerkt te hebben. Na 27 september 2022 kan er ingeschreven worden voor kavels welke niet in de eerste reserveringsfase gereserveerd worden. Omdat nu niet duidelijk is welke kavels nog beschikbaar zullen zijn na de eerste reserveringsfase zal aan de inschrijvers na 27 september 2022 een keuze uit de resterende kavels gegeven worden. Deze inschrijvingen zullen op volgorde van binnenkomst behandeld worden.

Graag verzoeken wij onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in te vullen.

Bij vragen kun je bellen naar Constant Aarnoutse (06) 43 15 98 18 of Yolanda Pronk (06) 34 51 48 38.

Inschrijven

Doel aanschaf

Is jouw doel om grond aan te kopen en hierop een pand te bouwen om minimaal voor 70% voor jouw eigen onderneming te gebruiken of is het doel om het te voor meer dan 30% te verhuren of door te verkopen aan derden?

Mijn doel is:

Indien je wenst te verhuren aan derden, ga je minimaal voor 70% van het pand aan 1 partij verhuren o.b.v. een contract voor 5 jaar of langer?

Welke partij voorzie je als huurder?

BREEAM Certificering

Voor bedrijven die zich willen vestigen op Bedrijvenpark Deltaweg zal een duurzaamheidscertificering gevraagd worden volgens de BREEAM-methodiek met als minimum de kwalificatie ‘Very Good’. Je kunt hier meer lezen over de BREEAM certificering. Verklaar je dat indien je na aanschaf van een kavel een gebouw gaat realiseren dat minimaal voldoet aan de 3 sterren (Very Good) BREAAM certificering.

Lees meer over de BREEAM Certificering

Ik zal voldoen aan de BREEAM Certificering


Wie koopt de kavel?

Je kunt alleen als ondernemer grond reserveren op Bedrijvenpark Deltaweg, hieronder kun je de details van de onderneming vermelden:

Bedrijfsgegevens

Correct ingevuld
Naam van de onderneming is verplicht
Correct ingevuld
KVK nummer is verplicht
Correct ingevuld
Beschrijf in een regel de activitieit van de onderneming
Correct ingevuld
Wat is de huidige vestigingsplaats van de onderneming
Correct ingevuld
Wat is het adres van de vestigingsplaats van de onderneming
Correct ingevuld
Wat is de postcode van de vestigingsplaats van de onderneming

Contactpersoon onderneming

Correct ingevuld
Wat is de voornaam van de contactpersoon van de onderneming
Correct ingevuld
Wat is de achternaam van de contactpersoon van de onderneming
Correct ingevuld
Wat is het e-mail adres van de contactpersoon van de onderneming
Correct ingevuld
Wat is het telefoonnummer van de contactpersoon van de onderneming
Je moet akkoord gaan met de spelregels om het formulier te verzenden

Helaas kunnen we jouw aanvraag niet verwerken omdat je nu niet aan de huidige spelregels voldoet. Neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen